Emplaçament: Data:
Superfície construïda: m2 Superfície útil: m2
Descripció:

Com propietari o usuari de un immoble, es molt possible que necessiti disposar dels plànols reals del mateix per realitzar diferents tràmits, ja sigui amb l’Administració o per la realització de modificacions ens elements construïts del seu edifici, distribució, estructura, instal·lacions…

El nostre estudi s’ocuparà de realitzar les visites necessàries per la presa de dades del local o edifici pel mitjans mes adients amb la tipologia de la feina a realitzar, i preparar la documentació gràfica necessària en format digital o per mètodes tradicionals, en 2 o 3 dimensions.

a les Administracions implicades per conèixer les possibilitats dels terrenys objecte d’estudi, posis en contacte amb nosaltres i li prepararem un pressupost de l’estudi d’acord amb les característiques del solar.

Posis en contacte amb nosaltres, estudiarem el seu cas i li prepararem un pressupost d’acord amb les característiques i volum del procediment.

Referència: